Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, s-a prezentat, ieri, la Departamentul National Anticoruptie, unde a dat prima sa declaratie in dosarul privind retrocedarea unor terenuri, in care mai sunt cercetati primarul Radu M
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, s-a prezentat, ieri, la Departamentul National Anticoruptie, unde a dat prima sa declaratie in dosarul privind retrocedarea unor terenuri, in care mai sunt cercetati primarul Radu Mazare si alte persoane. Potrivit Mediafax, la inceputul acestei luni, procurorii anticoruptie i-au prezentat acuzatiile presedintelui CJ Constanta. La iesirea din sediul DNA, Nicusor Constantinescu a declarat jurnalistilor ca procurorii il acuza de abuz in serviciu si fals intelectual. El a sustinut ca acest dosar a fost constituit ca urmare a unui denunt al mostenitoarei familiei Movila, care ar fi revendicat 97,6 hectare de teren, adica un sfert din suprafata orasului Constanta. In aceste conditii, Consiliul Judetean a semnat retrocedarea unei suprafete de numai 2,1 la suta din cat ceruse mostenitoarea.
Mai mult, declarand ca dosarul este "construit la comanda politica", Constantinescu si-a exprimat intentia de a intra in Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), pentru a primi azil politic. "Am hotarat sa intru si eu in MISA, pentru ca Suedia i-a acordat azil politic lui Bivolaru si a confirmat ca a fost un dosar politic, asa ca poate scap si eu de acest dosar, care este construit tot la comanda politica", a declarat presedintele CJ Constanta. Adeptii gurului Bivolaru dezmint faptul ca s-ar fi inscris in MISA. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.