Adunarea Nationala a Liderilor PIN a hotarat ieri excluderea deputatului Aurelian Pavelescu din acest partid. Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru a explicat printr-un comunicat de presa ca motivul excluderii este incalcarea grava a Statutului partidu
Adunarea Nationala a Liderilor PIN a hotarat ieri excluderea deputatului Aurelian Pavelescu din acest partid. Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru a explicat printr-un comunicat de presa ca motivul excluderii este incalcarea grava a Statutului partidului, referindu-se la "conducerea de negocieri pentru fuziuni si aliante politice fara mandatul Consiliului Liderilor PIN, pentru savarsirea de abateri grave de la disciplina de partid, negocieri privind inscrierea si preluarea de functii in alte partide politice". Pe de alta parte, deputatul Aurelian Pavelescu spune ca motivele excluderii sale sunt altele decat cele prezentate in comunicatul PIN. "Este vorba de divergente mai vechi pe care le-am avut cu Cozmin Gusa si care s-au agravat in ultimul timp. Gusa a refuzat sa-mi dezvaluie sursa finantarilor pentru partid, desi l-am somat de mai multe ori sa le faca publice", a spus Pavelescu. "N-am acceptat ca PIN sa devina un SRL al lui Cozmin Gusa si al Laviniei Sandru, motiv pentru care abia veniti de la schi din Austria, acestia au lansat o campanie de presa murdara impotriva mea, neadevarata, deoarece n-am negociat niciodata vreo fuziune cu un alt partid, campanie care urma sa fie pretextul excluderii mele", a mai spus deputatul. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.