Daniel Radcliffe, in varsta de 17 ani, si Emma Watson, care va implini 16 ani in curand, trebuie sa sustina examene la sfarsitul anului scolar, urmand ca filmarile la cel mai nou "Harry Potter" sa fie intrerupte, informeaza ITV. Pauza la filmarile "H
Daniel Radcliffe, in varsta de 17 ani, si Emma Watson, care va implini 16 ani in curand, trebuie sa sustina examene la sfarsitul anului scolar, urmand ca filmarile la cel mai nou "Harry Potter" sa fie intrerupte, informeaza ITV. Pauza la filmarile "Harry Potter si Ordinul Phoenix", care ar putea dura o luna, ii va costa pe cei de la Studiourile Warner Bros. 3,6 milioane de dolari. "Nu toata lumea va fi platita, dar Warner Bros. va trebui sa suplimenteze bugetul cu 3,6 milioane de dolari pentru inchirierea studioului si a birourilor", a declarat o sursa din cadrul companiei, citata de ITV. Radcliffe, interpretul lui Harry Potter in seria de filme de succes dupa cartile lui J.K. Rowling, studiaza literatura engleza, istorie, religie si filosofie, in timp ce colega sa de platou, Watson, cunoscuta pentru rolul lui Hermione Granger, va fi examinata la engleza, matematica si stiinte. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.