Cel mai bine clasat jucator roman de tenis in ierarhia ATP din 2005, Victor Hanescu, a ratat calificarea in turul secund al turneului Australian Open, primul din acest an din circuitul Grand Slam, fiind invins in primul tur de al saselea favorit al c
Cel mai bine clasat jucator roman de tenis in ierarhia ATP din 2005, Victor Hanescu, a ratat calificarea in turul secund al turneului Australian Open, primul din acest an din circuitul Grand Slam, fiind invins in primul tur de al saselea favorit al competitiei, argentinianul Guillermo Coria, cu scorul de 6-4, 1-6, 4-6, 6-2, 6-1. In ciuda valorii recunoscute a adversarului sau, Hanescu a fost la un pas de o mare surpriza si a prelungit meciul la peste 200 de minute. Dar, dupa ce a condus cu 2-1 la seturi, reprezentantul nostru a acumulat prea multe erori individuale in ultimele doua seturi si a cedat locul in turul secund, multumindu-se cu bonusul de un punct ATP si cu un cec in valoare de 18.000 de dolari australieni. Astfel, Hanescu se afla, inca, in cautarea primei victorii pe 2006, la toate cele trei turnee la care a participat de la inceputul anului fiind eliminat din runda inaugurala. Aseara tarziu, dupa inchiderea editiei, singurul roman ramas pe tabloul principal, Andrei Pavel, a incercat sa obtina viza pentru turul al treilea impotriva incomodului jucator francez Fabrice Santoro. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.