Omul de afaceri Gelu Tofan a fost atacat, ieri, in jurul orei 14.20, pe strada Complexului, din cartierul bucurestean Dristor. Acesta a fost lovit cu o ranga si cu un box, de indivizi ramasi deocamdata neidentificati. Omul de afaceri a ajuns la Spit
Omul de afaceri Gelu Tofan a fost atacat, ieri, in jurul orei 14.20, pe strada Complexului, din cartierul bucurestean Dristor. Acesta a fost lovit cu o ranga si cu un box, de indivizi ramasi deocamdata neidentificati. Omul de afaceri a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca cu rani la cap. Surse medicale au declarat, citate de Mediafax, ca Tofan a suferit un traumatism craniocerebral minor cu pierdere de cunostinta, un traumatism craniofacial cu multe vanatai si hematoame. Tofan a fost supus unei expertize cu computerul tomograf, care a atestat ca pacientul nu a suferit leziuni care sa ii puna in pericol viata ori sa ii oblige pe medici sa intervina chirurgical. Cu toate acestea, omul de afaceri va ramane internat, pentru cateva zile, la sectia Biomedica a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca. Potrivit Realitatea Tv, omul de afaceri le-ar fi marturisit unor apropiati ca este amenintat si urmarit de un fost partener de afaceri.
Politistii bucuresteni au fost anuntati despre incident de medici, in jurul orei 15.30, iar in urma sesizarii, oamenii legii au declansat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs agresiunea. Deocamdata, Gelu Tofan nu poate fi audiat de catre politisti, care cauta martori oculari ai incidentului.
Urmarit penal de DNA
Omul de afaceri Gelu Tofan, administrator al societatii "SC Tofan Grup si SC Danubiana", este urmarit penal de procurori ai Departamentului National Anticoruptie (DNA), pentru santaj si trafic de influenta in acelasi dosar cu cel al procurorului Constantin Gherta. De altfel, Tofan a fost si citat la sediul DNA, dar audierea sa a fost amanata.
Pe de alta parte, omul de afaceri Stefan Radulescu a fost acuzat de reprezentantii Grupului Tofan ca ar fi deposedat grupul de trei societati comerciale, prin furt de actiuni si active. Conducerea Grupului Tofan il acuza pe Stefan Radulescu ca cele trei societati acaparate de acesta prin frauda sunt tocmai cele in legatura cu care administratorul SC Tofan Grup si SC Danubiana, Gheorghe Tofan, este acuzat de santaj si de trafic de influenta. In acest sens, Gelu Tofan mentiona ca "actiunea de urmarire penala impotriva sa- contestata de altfel printr-o plangere - a fost instrumentata doar pe baza denuntului calomnios al acuzatului Stefan Radulescu". Astfel, reprezentantii Tofan Grup opinau ca "scopul acestuia (n.r. - al lui Stefan Radulescu) este de a crea o diversiune judiciara pentru a acoperi acuzatiile la adresa lui, aflate pe rolul instantelor". (M.V.R.& P.N.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.