La Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) poate fi vizitata pana pe 12 februarie o expozitie (vernisata in decembrie) a artistilor bulgari Nina Kovacheva si Valentin Stefanoff (care se prezinta in strainatate cu aceasta grafiere onomastica, "occ
La Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) poate fi vizitata pana pe 12 februarie o expozitie (vernisata in decembrie) a artistilor bulgari Nina Kovacheva si Valentin Stefanoff (care se prezinta in strainatate cu aceasta grafiere onomastica, "occidentalizata"). Este vorba despre o instalatie video intitulata "Au-dela de ce qui est visible" ("Dincolo de ce se vede/ este vizibil"), ansamblu de monitoare de mari dimensiuni, pe care se deruleaza secvente mute, cu chipuri umane care incearca - fara succes... - sa comunice cu noi: vorbesc, striga, gesticuleaza. Temele expozitiei sunt - asadar - nevoia de comunicare, izolarea, trairea dramatica a neputintei de a depasi barierele tehnologice. Curatoarea expozitiei este Ruxandra Balaci, iar coordonatoare - Carmen Iovitu. (C.I.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.