Cartea "Extreme", semnata de Sharon Osbourne, sotia celebrului Ozzy Osbourne, a devenit cea mai bine vanduta autobiografie din Marea Britanie, devansand volumul lui David Beckham, relateaza cotidianul The Guardian in editia sa electronica. "Extreme"
Cartea "Extreme", semnata de Sharon Osbourne, sotia celebrului Ozzy Osbourne, a devenit cea mai bine vanduta autobiografie din Marea Britanie, devansand volumul lui David Beckham, relateaza cotidianul The Guardian in editia sa electronica. "Extreme" a fost vanduta pana acum in 621.000 de exemplare, intrecand cu mai mult de 100.000 de exemplare autobiografia fotbalistului David Beckham, "My Side". Acum patru ani doar fanii infocati ai lui Ozzy Osbourne auzisera de sotia acestuia, Sharon, care se ocupa si de promovarea concertelor lui. Dar dupa ce a acceptat sa isi expuna viata privata intr-un reality show difuzat de postul MTV, "The Osbournes", Sharon Osbourne a devenit o celebritate nu numai in Marea Britanie, ci in toata lumea. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.