De marti, 112 devine numarul unic pentru anuntarea urgentelor, urmand sa inlocuiasca numerele nationale pentru urgenta ale Politiei, Pompierilor si Ambulantei. Pentru a implementa acest sistem fara disfunctionalitati si fara a crea disconfort cetaten
De marti, 112 devine numarul unic pentru anuntarea urgentelor, urmand sa inlocuiasca numerele nationale pentru urgenta ale Politiei, Pompierilor si Ambulantei. Pentru a implementa acest sistem fara disfunctionalitati si fara a crea disconfort cetatenilor, redirectionarea apelurilor de urgenta catre 112 se va face in mod progresiv pentru fiecare judet si fiecare serviciu de urgenta in parte. Planul privind fazele de redirectionare pentru fiecare judet si datele la care aceasta va avea loc pot fi consultate pe site-ul www.112.ro. Acest plan va fi actualizat in mod constant, de-a lungul desfasurarii procesului de inlocuire a numerelor 955, 961 si 981.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.