Bogdan Stelea a semnat un contract pe un an si jumatate cu Otelul Galati, dupa ce si-a reziliat contractul cu gruparea greaca Akratitos Atena. Marius Stan, directorul general al Otelului, a anuntat ieri ca fostul "goalkeeper" al Nationalei si-a pus s
Bogdan Stelea a semnat un contract pe un an si jumatate cu Otelul Galati, dupa ce si-a reziliat contractul cu gruparea greaca Akratitos Atena. Marius Stan, directorul general al Otelului, a anuntat ieri ca fostul "goalkeeper" al Nationalei si-a pus semnatura pe contractul cu echipa dunareana duminica seara, refuzand in ultima clipa oferta venita de la patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu. Stelea, in varsta de 38 de ani, a declarat ca este foarte bucuros sa lucreze alaturi de Marius Stan si de antrenorul Petre Grigoras "Imi pare bine ca revin in tara la o echipa serioasa cum este Otelul Galati. Cred ca vom reusi sa ne salvam de la retrogradare, dar pentru asta va trebui sa muncim foarte mult", a spus Stelea. Fostul portar al Nationalei a mai jucat la Dinamo Bucuresti (1986-1992, 2004-2005), RCD Mallorca (1992-1993), Standard Liege (1993-1994), Rapid Bucuresti (1994, 2002), Samsunspor (1995), Steaua Bucuresti (1995-1997), UD Salamanca (1997-2002, 2003-2004) si Akratitos Atena (2005). Stelea a adunat aproape 200 de meciuri in Divizia A. Altfel, Marius Stan a declarat ca este interesat si de atacantul dinamovist Octavian Chihaia. "Mi-l doresc pe fostul jucator al Sportului, insa asteptam sa vedem ce va decide Dinamo in cazul sau", a declarat Stan. Chihaia va ajunge la Galati doar daca vicepresedintele "cainilor rosii", Gigi Netoiu, nu-i va gasi o echipa in strainatate. Otelul urmeaza sa plece in aceasta dimineata spre Antalya (Turcia), unde va sustine un turneu de pregatire pana pe 29 ianuarie. "Nu ne temem de gripa aviara. Noi mergem sa ne antrenam, nu sa ne speriem de astfel de lucruri", a spus Stan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.