Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui, are in continuare salariul blocat de finantatorul Adrian Porumboiu deoarece Sabin Ilie nu a restituit intrega suma pe care a primit-o de la gruparea moldoveana. "Porumboiu mi-a blocat salariul pana cand Sabin
Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui, are in continuare salariul blocat de finantatorul Adrian Porumboiu deoarece Sabin Ilie nu a restituit intrega suma pe care a primit-o de la gruparea moldoveana. "Porumboiu mi-a blocat salariul pana cand Sabin va restitui toti banii pe care i-a luat de la Vaslui. Decizia a fost luata de comun acord, pentru ca eu am insistat pentru aducerea lui", a declarat Rednic. Ilie, care a jucat la Vaslui doua luni si a primit 40.000 de dolari, a fost exclus din lot la inceputul lunii noiembrie pentru acte de indisciplina. In alta ordine de idei, Rednic s-a aratat dezamagit de decizia lui Bogdan Stelea de a semna cu Otelul, dar este convins ca, si fara "Arnold", Vasluiul va ramane in primul esalon. "Nu vom retrograda. Vom incepe returul cu o victorie, care ne-a lipsit tot turul. Dar cu cine avem primul meci? A, cu Rapid?!" a spus "Puriul". La vizita medicala au participat Marius Bratu, Dan Lacusta, Ionut Badea, Bogdan Panait, Ilie Baicu, Bogdan Buhus, Csaba Borbely (venit de la Ferencvaros Budapesta), Cristian Haisan, Cornel Cornea (venit de la Gloria Bistrita), Petar Jovanovic, William Binaware Ujata (jucator nigerian venit de la echipa de tineret a lui Sporting Lisabona), Sebastian Sfarlea (ultima oara la FC Bihor), Marco Palavestra (jucator sarb, in probe), Cristian Buhaiescu, Deniss Romanovs (international leton in varsta de 27 de ani - evolueaza pe postul de portar si are doua meciuri in prima reprezentativa), Lorent Jose Voiellt (belgian), Valentin Badea. La vizita medicala a surprins prezenta lui Marius Croitoru, mijlocasul lui FCM Bacau. Iulian Mihaescu, fostul "secund" al lui Andone la Dinamo, va colabora in returul campionatului cu Mircea Rednic. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.