Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a produs, luni, prima surpriza a turului inaugural de la Australian Open, depasindu-l pe spaniolul Carlos Moya (cap de serie nr. 32), cu scorul de 6-4, 7-6 (5), 4-6, 3-6, 6-4. Conform datelor of
Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a produs, luni, prima surpriza a turului inaugural de la Australian Open, depasindu-l pe spaniolul Carlos Moya (cap de serie nr. 32), cu scorul de 6-4, 7-6 (5), 4-6, 3-6, 6-4. Conform datelor oficiale, Pavel a debutat perfect, dar dupa ce a castigat primele doua seturi a cedat inexplicabil initiativa si s-a vazut egalat. Dornic sa acceada din nou in elita, Pavel a revenit in tromba in setul decisiv, finalul intalnirii care a durat 224 de minute apartinand clar reprezentantului nostru, victorios chiar pe serviciul adversarului. In turul secund, Pavel il va intalni pe francezul Fabrice Santoro, care a trecut lejer de Vincent Spadea, cu 3-6, 6-0, 6-2, 6-3. Din pacate, Razvan Sabau a abandonat in meciul cu Gaston Gaudio (cap de serie nr. 8), acuzand dureri la mana, oficialii fiind nevoiti sa intrerupa partida la scorul de 6-2, 5-0 pentru argentinian. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.