Gigi Multescu va ocupa in returul campionatului banca tehnica a Sportului Studentesc. Antrenorul, care ultima oara a fost la FC Brasov, a ajuns la un acord cu patronul gruparii din Regie, Vasile Siman, insa nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui
Gigi Multescu va ocupa in returul campionatului banca tehnica a Sportului Studentesc. Antrenorul, care ultima oara a fost la FC Brasov, a ajuns la un acord cu patronul gruparii din Regie, Vasile Siman, insa nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect, astazi urmand a avea loc o conferinta de presa. Cel mai probabil, Multescu ii va avea ca secunzi pe Cezar Zamfir si pe Costel Pana, cei doi fiind deja acontati de Siman. De asemenea, noul antrenor principal va aduce un preparator fizic din Turcia. Ionut Mazilu, atacantul Sportului, a declarat ca nimeni nu i-a anuntat oficial de numirea lui Multescu ca antrenor principal. "Eu am mai lucrat cu domnia sa si e important ca ne cunoaste", a declarat Mazilu. Sportul Studentesc a ramas fara antrenor in luna decembrie, atunci cand Dan Petrescu a preluat conducerea Wislei Cracovia. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.