Gigi Becali, finantatorul FC Steaua, a declarat ieri ca a facut o oferta de 1,5 milioane de euro lui Serif Tiraspol pentru achizitionarea mijlocasului Razvan Cocis (foto stanga). "Sa vedem ce se va intampla, daca nu ramane in Rusia ar putea veni la S
Gigi Becali, finantatorul FC Steaua, a declarat ieri ca a facut o oferta de 1,5 milioane de euro lui Serif Tiraspol pentru achizitionarea mijlocasului Razvan Cocis (foto stanga). "Sa vedem ce se va intampla, daca nu ramane in Rusia ar putea veni la Steaua. Am facut o oferta de 1,5 milioane de euro pentru el. N-am vorbit personal cu jucatorul, am luat legatura cu cei de acolo printr-un intermediar", a spus Gigi Becali. Impresarul lui Cocis, Tiberiu Petris, a afirmat ca oferta va fi analizata de jucator. "Razvan este intr-un turneu de pregatire la Moscova, vom avea o discutie, sa vedem daca vrea sa mearga la Steaua si daca-l lasa cei de la Tiraspol in Romania", a declarat Petris, care a mentionat ca si "Poli" Timisoara asteapta sa vada decizia clubului de la Tiraspol privind viitorul jucatorului. "Razvan va analiza ofertele si va lua cea mai buna decizie pentru el. Au mai fost discutii cu cei de la Steaua inainte de a pleca la Serif, insa atunci nu s-a realizat transferul", a adaugat Petris. Altfel, Gigi Becali a precizat ca transferul la Steaua al lui Ionel Ganea, de la Wolverhampton, este conditionat de cedarea lui Victoras Iacob la o echipa din strainatate. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.