Cristian Munteanu a acceptat oferta facuta de presedintele executiv Ioan Becali de a evolua la Dinamo si a plecat ieri, alaturi de coechipierii sai, in cantonamentul de la Saftica.
Munteanu, care a fost imprumutat la inceputul campionatului la
Cristian Munteanu a acceptat oferta facuta de presedintele executiv Ioan Becali de a evolua la Dinamo si a plecat ieri, alaturi de coechipierii sai, in cantonamentul de la Saftica.
Munteanu, care a fost imprumutat la inceputul campionatului la echipa cipriota AEK Larnaca, sustine ca nu s-a acomodat cu stilul de viata din Cipru. "Nu am reusit sa ma acomodez cu mentalitatea lor, stiti cum e: noi cu ale noastre, ei cu ale lor. Faceam antrenamente si la cinci dimineata, pentru ca in timpul zilei era foarte cald, uneori termometrul sarea de 40 de grade. Am decis ca e mai bine sa imi reziliez contractul decat sa ma mai chinui acolo", a precizat Munteanu. Fotbalistul a afirmat ca stie metodele de antrenament ale lui Esteban Vigo. "Am mai lucrat cu Vigo timp de sase luni, cand eram la FC National. Este un tehnician foarte bun si cred ca va face treaba buna la Dinamo", a mai spus Munteanu. Referindu-se la transferurile lui Daniel Pancu si Viorel Moldovan la Rapid, Munteanu a spus: "Nu sunt de acord ca Rapid are cel mai bun atac din tara. Cu Niculescu, Danciulescu si Bratu, Dinamo are de departe cel mai puternic atac din Divizia A". Munteanu a mentionat ca Ioan Becali i-a propus un contract pana in vara acestui an, cu drept de prelungire pe inca unul, intelegerea urmand a fi parafata in cursul saptamanii viitoare. La randul sau, atacantul Florin Bratu a spus ca tot Steaua ramane principala contracandidata la titlu. "Pancu nu mai joaca atacant de vreo trei ani. Pancu si Moldovan sunt jucatori foarte valorosi, dar nu ma sperii de ei. Suntem pe primul loc, dar pentru titlu nu ne batem cu Rapid, tot Steaua ramane principala adversara", a afirmat Bratu. Lotul lui Dinamo a intrat, de ieri, in cantonament la baza de la Saftica, unde se va pregati sub comanda antrenorilor Esteban Vigo si Urbano Ortega pana sambata, urmand ca a doua zi echipa sa plece in turneu in Cipru. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.