Cotidianul de limba engleza Nine O'Clock, care a implinit 15 ani de existenta, premiaza si in acest an "oamenii anului" care tocmai a trecut. Manifestarea va avea loc miercuri seara, la ora 19.30, la Hotelul Intercontinental din Bucuresti si va fi on
Cotidianul de limba engleza Nine O'Clock, care a implinit 15 ani de existenta, premiaza si in acest an "oamenii anului" care tocmai a trecut. Manifestarea va avea loc miercuri seara, la ora 19.30, la Hotelul Intercontinental din Bucuresti si va fi onorata de prezenta presedintelui Traian Basescu, a numerosi lideri politici si membri ai guvernului, de bancheri si oameni de afaceri romani si straini, de sefi ai misiunilor diplomatice acreditati in Romania. In acest an, Nine O'Clock va oferi urmatoarele premii: "omul politic al anului", "ministrul anului", "diplomatul roman al anului", "diplomatul strain al anului", "investitorul anului", "bancherul anului", "omul de afaceri roman al anului", "omul de afaceri strain al anului", "artistul anului" si "sportivul anului". Multe dintre nominalizari reprezinta o surpriza si ele nu vor fi anuntate decat in seara zilei de miercuri. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.