Numeroasele personalitati sportive care au fost prezente, duminica seara, la evenimentul organizat de ANS si COSR la Opera Romana, au avut parte de un final de spectacol mai putin placut, fiind abordate la iesire de mai multi cersetori, care le-au so
Numeroasele personalitati sportive care au fost prezente, duminica seara, la evenimentul organizat de ANS si COSR la Opera Romana, au avut parte de un final de spectacol mai putin placut, fiind abordate la iesire de mai multi cersetori, care le-au solicitat diverse sume de bani. Profitand de lipsa agentilor de paza si de neatentia celor doi jandarmi din fata Operei, cersetorii au intrat nestingheriti la Gala Sportului, iar unii mai indrazneti s-au servit din cupele cu sampanie, dupa care au ocupat locuri strategice, aproape de iesirile din sala si de garderoba. La terminarea Galei, unul dintre cersetori l-a abordat direct pe presedintele COSR, Octavian Morariu, in vreme ce altii l-au "vanat" pe presedintele ANS, Florian Gheorghe, dar si pe comandantul CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu. Ceva mai tarziu, multumit de "monetar", unul dintre cersetori marturisea ca cel mai darnic a fost coordonatorul lotului national de kaiac-canoe, Ivan Patzaichin, de la care ar fi primit suma de 200.000 de lei vechi. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.