Nationala lui Victor Piturca va avea in cel mai scurt timp o rivala importanta formata din jucatori ce evolueaza in campionatul intern, dar care nu intra in vederile selectionerului.
Echipa LPF va fi patronata de Mitica Dragomir (foto) si ii va
Nationala lui Victor Piturca va avea in cel mai scurt timp o rivala importanta formata din jucatori ce evolueaza in campionatul intern, dar care nu intra in vederile selectionerului.
Echipa LPF va fi patronata de Mitica Dragomir (foto) si ii va coopta in staff-ul tehnic pe Gino Iorgulescu, manager general, Cosmin Olaroiu, antrenor principal, si Catalin Necula, antrenor secund. Conform declaratiilor presedintelui LPF, noua echipa va avea programate actiuni in aceleasi perioade ca si Nationala, neexistand pericolul de a se incarca programul echipelor de club, iar proiectul este menit a-i aduce in atentia lui Victor Piturca anumiti jucatori care nu sunt selectionati in mod regulat la prima reprezentativa. De asemenea, echipa ligii va asigura continuitatea unor jucatori care au evoluat la "tineret", dar care nu mai pot fi convocati din cauza depasirii varstei.
Demersul lui Dragomir va fi aprobat saptamana viitoare intr-o sedinta a LPF, in care se va infiinta si functia de manager general, o functie pentru Gino Iorgulescu. Fostul presedinte al lui FC National, alaturi de Cosmin Olaroiu, si-a dat deja acceptul, iar oficializarea numirii celor doi este o simpla formalitate. Cel mai important nume pe care se va baza reprezentativa Diviziei A va fi cel al lui Mirel Radoi, jucator indezirabil pentru Victor Piturca. Maldarasanu, V. Iacob, Fl. Dumitru, Cr. Munteanu sau Cl. Niculescu reprezinta cativa dintre posibilii titulari ai echipei ce va fi antrenata de Olaroiu. In alta ordine de idei, nu este prima data cand Romania va avea o echipa a ligii. In urma cu cativa ani, tot sub conducerea lui Dragomir, o selectioanta a Diviziei A, antrenata de Florin Halagian, a disputat mai multe meciuri de pregatire in tarile arabe. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.