Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, nu se va prezenta astazi la Departamentul National Anticoruptie (DNA) pentru a discuta aspecte privind provenienta averii sale, intrucat nu a fost citat, afirma surse apropiate liderului PSD, citate de Ro
Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, nu se va prezenta astazi la Departamentul National Anticoruptie (DNA) pentru a discuta aspecte privind provenienta averii sale, intrucat nu a fost citat, afirma surse apropiate liderului PSD, citate de Rompres. Aceleasi surse subliniaza ca, in cazul in care Adrian Nastase va fi citat, el se va prezenta la instanta respectiva si, de asemenea, va comunica public acest lucru. Liderul PSD era asteptat astazi pentru a da explicatii in fata procurorilor anticoruptie, potrivit unor surse judiciare. Acestia au extins cercetarile in dosarul Zambaccian si in cazul averii de un milion de euro primita de la "Matusa Tamara". Mai exact, procurorii iau in considerare o legatura intre achizitionarea unei parti din imobilul situat in strada Zambaccian din Bucuresti si mostenirea primita de familia Nastase, fiind totodata avute in atentie aspectele semnalate de presa si cunoscute generic sub numele "Afacerea Matusa". Joi, Adrian Nastase i-a solicitat procurorului general Ilie Botos sa declanseze procedura de verificare a legalitatii mostenirii primite in 2005, de la o matusa. Totodata, este asteptat ca azi conducerea social-democrata sa dezbata scandalul "Matusa", mai ales ca situatia din PSD este extrem de confuza. O parte dintre pesedisti sunt alaturi de Nastase, in timp ce o alta tabara vrea o rezolvare rapida a scandalului. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.