ITALIA, Serie A, etapa a 19-a * ADRIAN MUTU a fost rezerva pentru Juventus Torino, 1-0 acasa cu Reggina. Mutu a intrat pe teren in minutul 82, in locul lui Camoranesi, si a ratat o mare ocazie, din pozitie de liber cu portarul * PAUL CODREA, accident
ITALIA, Serie A, etapa a 19-a * ADRIAN MUTU a fost rezerva pentru Juventus Torino, 1-0 acasa cu Reggina. Mutu a intrat pe teren in minutul 82, in locul lui Camoranesi, si a ratat o mare ocazie, din pozitie de liber cu portarul * PAUL CODREA, accidentat si indisponibil pentru trei saptamani, a lipsit din lotul lui US Palermo, 0-0 in deplasare cu Messina.
ITALIA, Serie B, etapa a 23-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 3-0 acasa cu Crotone * VALI NASTASE a jucat toate minutele pentru Bologna, 0-0 in deplasare cu Pescara. Nastase, care a suferit in octombrie o accidentare la ligamente, a revenit dupa aproape trei luni in echipa si a jucat foarte bine pe postul sau preferat, cel de fundas central.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 22-a * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 60 pentru FC Nantes, 0-0 acasa cu OGC Nice. Keseru l-a inlocuit pe Capoue.
ANGLIA, Championship (liga a doua), etapa a 29-a * IONEL GANEA a intrat in minutul 78 pentru Wolverhampton Wanderers, 2-1 acasa cu Luton Town. Ganea l-a inlocuit pe Clarke.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 20-a * LAURENTIU ROSU a marcat golul lui Recreativo Huelva, 1-1 in deplasare cu Xerez. Rosu a fost integralist si a egalat in minutul 86.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 16-a * LUCIAN MARINESCU a fost titular pentru Akratitos, 0-1 in deplasare cu Iraklis Salonik. Marinescu a fost schimbat in minutul 60 de Arapidis. De la Akratitos a lipsit BOGDAN STELEA, care vrea sa-si rezilieze contractul.
RUSIA, Cupa Comunitatii Statelor Independente, grupa C * GEORGE FLORESCU a marcat un gol pentru Serif Tiraspol, 3-2 cu Sahtar Donetk B. Florescu a fost titular, a inscris in minutul 20 pentru 1-1 si a fost eliminat, pentru cumul de cartonase galbene, in minutul 57. Tot pentru Serif, RAZVAN COCIS a fost integralist, iar CRISTIAN IONESCU a intrat in minutul 62, in locul lui Balima. La Sahtar B, DANIEL FLOREA a fost integralist. Primele doua clasate din grupa (in celalalt meci, MTTU Asgabad, campioana din Turkmenistan - Dorodoi Narin, campioana din Kirghistan 2-0) se califica in faza urmatoare a competitiei. La Cupa Comunitatii Statelor Independente participa campioanele statelor fostei URSS si cele ale Tarilor Baltice.
CIPRU, Premier League, etapa a 15-a * Omonia Nicosia, echipa pregatita de IOAN ANDONE (cu STEFAN STOICA antrenor secund), a castigat in deplasare, scor 1-0 cu Ethnikos Achnas. Omonia este pe locul 3, cu 37 de puncte (primele doua locuri sunt ocupate de Apollon si APOEL Limasol, fiecare cu cate 39 de puncte) * NARCIS RADUCAN a marcat golul lui AEK Larnaca, 1-0 acasa cu Enosis Nea Paralimini. Raducan a fost titualr, a inscris in minutul 56 si a fost schimbat in minutul 80 de Paoulou * BOGDAN ANDONE a fost integralist pentru Apollon Limasol, 4-0 acasa cu Olympiakos Nicosia.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 19-a * BOGDAN LOBONT (neconvocat) si NICOLAE MITEA (in refacere dupa o accidentare) au lipsit de la Ajax Amsterdam, 1-1 acasa cu NEC Nijmegen. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.