Doua persoane au murit si o alta a fost ranita, dupa ce, din cauza vitezei, masina in care se aflau a trecut prin parapetul de protectie si a cazut in raul Dambovita. Accidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, la ora 2.50, pe Splaiul
Doua persoane au murit si o alta a fost ranita, dupa ce, din cauza vitezei, masina in care se aflau a trecut prin parapetul de protectie si a cazut in raul Dambovita. Accidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, la ora 2.50, pe Splaiul Independentei, pe sensul dinspre Podul Izvor catre Bulevardul Unirii. Dragos C., in varsta de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism "Renault Twingo", a pierdut controlul din cauza vitezei, masina izbindu-se de un parapet metalic si plonjand in raul Dambovita. In urma accidentului, soferul si o tanara de 19 ani, aflata pe scaunul din dreapta fata au murit, in timp ce un barbat de 29 de ani aflat pe bancheta din spate a fost ranit, fiind spitalizat.
Scosi de scafandri
Cele doua persoane care si-au pierdut viata au fost scoase din apa de o echipa operativa de scafandri. La locul accidentului au venit echipa de descarcerare, echipa de interventie din cadrul societatii de distributie a curentului electric, precum si mai multe echipe de pompieri si ambulante. Masina a fost avariata in proportie de 70 la suta.
Totodata, gardul metalic de protectie a fost distrus pe o lungime de zece metri, avarii suferind si un stalp de iluminat public si un panou electric, de pe trotuarul din stanga. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.