Un milionar american a fost pus sub acuzare, la Philadelphia, pentru ca ar fi calatorit in strainatate - Cuba, Republica Moldova, Romania - pentru a intretine relatii sexuale cu baieti cu varste de 14-15 ani, el fiind prins in urma colaborarii autori
Un milionar american a fost pus sub acuzare, la Philadelphia, pentru ca ar fi calatorit in strainatate - Cuba, Republica Moldova, Romania - pentru a intretine relatii sexuale cu baieti cu varste de 14-15 ani, el fiind prins in urma colaborarii autoritatilor din mai multe state. Anthony Mark Bianchi si cetateanul moldovean care ii era translator, Ion Gusin, au fost prinsi, potrivit Mediafax, si pusi sub acuzare in urma unei actiuni comune, parte a unei operatiuni denumite "Predator", declansate de autoritatile americane impotriva pedofiliei si pornografiei infantile. Anthony Mark Bianchi, in varsta de 44 de ani, patron al mai multor moteluri, este acuzat ca a calatorit in Cuba si in Estul Europei cu scopul de a abuza sexual de copii. El a fost arestat la locuinta lui din New Jersey, de catre agenti de la Serviciul de imigrare si vami, in timp ce translatorul a fost prins de politia din Republica Moldova.
180 de ani de inchisoare
Anchetatorii sustin ca din decembrie 2003 si pana in 17 octombrie 2005, Bianchi a aranjat sa calatoreasca in Cuba, Republica Moldova si Romania pentru a intretine relatii sexuale cu copii sub 16 ani. Intr-unul din cazuri, pe cand se afla in Romania, el ar fi luat un adolescent roman dintr-un bar in care acesta isi serba ziua de nastere, i-ar fi dat sa bea o bautura foarte dulce si, dupa ce minorul s-a ametit, ar fi abuzat sexual de el, se arata in actul de acuzare. In cazul in care va fi condamnat, Bianchi risca sa primeasca o pedeapsa de 180 de ani de inchisoare, cinci ani de eliberare sub supraveghere, o sanctiune de 1,5 milioane de dolari. Anthony Mark Bianchi a mai fost arestat in Rusia, in anul 2000, pentru delicte similare. El a fost judecat si condamnat la trei ani de inchisoare, dar a fost eliberat ulterior, in urma unei amnistii generale, aprobate in contextul aniversarii a 55 de ani de la incheierea celui de al doilea razboi mondial. Rusia l-a deportat apoi in Statele Unite. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.