Adnan Guso (29 de ani) s-a transferat la FC Arges, grupare cu care a semnat un contract pe doi ani si jumatate, pentru un salariu de 50.000 de euro pe sezon. Guso a aparat doar in patru meciuri poarta lui Dinamo in acest sezon, in trei meciuri de cam
Adnan Guso (29 de ani) s-a transferat la FC Arges, grupare cu care a semnat un contract pe doi ani si jumatate, pentru un salariu de 50.000 de euro pe sezon. Guso a aparat doar in patru meciuri poarta lui Dinamo in acest sezon, in trei meciuri de campionat si in unul din Cupa UEFA. Pentru portarul din Bosnia-Hertegovina, FC Arges va plati 100.000 de euro. Dinamo a propus insa gruparii din Trivale sa-l ofere pe Guso si inca 300.000 de euro in schimbul internationalului de tineret Andrei Prepelita, varianta refuzata deocamdata de sefii lui FC Arges. "Este foarte bine ca a venit si Guso. Mi-am dorit acest transfer pentru a avea competitie pentru postul de portar. Ii avem acum pe Vintila si pe Guso si sper sa nu mai pierdem puncte ca in tur pe greseli de portar", a spus Sorin Cartu, antrenorul pitestenilor. "Esteban Vigo a spus ca se bazeaza pe mine, insa mi-am dorit sa am sanse mai mari de a juca meci de meci. Ii urez succes lui Dinamo, sper sa castige titlul, iar eu sa prind o cupa europeana cu FC Arges", a spus Guso. Ieri, Dinamo a anuntat ca il va legitima in locul lui Guso pe Cr. Munteanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.