Rapper-ul american Eminem s-a recasatorit, sambata, cu fosta lui sotie, Kimberly Mathers, la peste patru ani dupa ce cuplul divortase, transmite BBC News Online. Ceremonia, desfasurata sub o paza stricta, a avut loc la Meadow Brook Hall din Rochester
Rapper-ul american Eminem s-a recasatorit, sambata, cu fosta lui sotie, Kimberly Mathers, la peste patru ani dupa ce cuplul divortase, transmite BBC News Online. Ceremonia, desfasurata sub o paza stricta, a avut loc la Meadow Brook Hall din Rochester Hills, Michigan, un loc popular pentru astfel de evenimente din campusul Universitatii Oakland. Rapper-ul in varsta de 33 de ani a sosit intr-o limuzina neagra, purtand o sapca de baseball rosie. Printre oaspetii la ceremonia desfasurata langa orasul natal al celor doi, Detroit, s-au numarat 50 Cent si membrii grupului hip-hop D12. DJ-ul new-yorkez Lord Sear a fost responsabil cu muzica la receptie. Atat Eminem, pe numele sau adevarat Marshall Mathers III, cat si Kim Mathers, cu trei ani mai tanara, au crescut in suburbiile orasului Detroit.
Rapper-ul s-a casatorit pentru prima data cu iubita lui din liceu in 1999. Cei doi aveau deja o fiica atunci, Hailie, care a devenit subiectul unei aprige lupte in Justitie cand cuplul a divortat, in octombrie 2001. Intr-un hit lansat in 2000, "Kim", Eminem visa la moartea sotiei sale. Rapper-ul a fost pe prima pagina a tabloidelor in luna august a anului trecut, cand a fost internat intr-un centru de reabilitare din cauza dependentei sale de somnifere. El a recunoscut recent ca se gandeste la retragerea din muzica.
"Sunt intr-un moment al vietii in care am senzatia ca nu stiu spre ce se indreapta cariera mea", a spus Eminem. El a explicat ca tocmai de aceea si-a intitulat "Curtain Call" albumul "greatest hits" pe care l-a lansat in urma cu o luna. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.