Presedintele Traian Basescu i-a decorat post-mortem pe membrii echipajului SMURD care si-au pierdut viata saptamana trecuta, la Iasi, a anuntat Administratia Prezidentiala. Pentru inaltul profesionalism, umanismul si spiritul de sacrificiu dovedite i
Presedintele Traian Basescu i-a decorat post-mortem pe membrii echipajului SMURD care si-au pierdut viata saptamana trecuta, la Iasi, a anuntat Administratia Prezidentiala. Pentru inaltul profesionalism, umanismul si spiritul de sacrificiu dovedite in numeroase actiuni de salvare a vietilor omenesti la care au participat din partea Unitatii Speciale de Aviatie a Ministerului Administratiei si Internelor, impreuna cu SMURD - Iasi, a fost conferit: Ordinul "Virtutea Aeronautica" in grad de Cavaler capitanului comandor Toma M. Augustin si locotenentului colonel Stanescu V. Valentin - Mihai; Ordinul "Meritul Sanitar" in grad de Cavaler, dr. Puiu A. Liliana si medalia "Meritul Sanitar" clasa a III-a asistentei Hauta V. Mioara Minodora. Pentru profesionalismul si spiritul umanitar dovedite in misiunile executate pentru salvarea si ajutorarea populatiei sinistrate din judetele afectate de inundatiile din anul 2005, Basescu a conferit numeroase decoratii. De asemenea, pentru inaltul profesionalism dovedit si contributia deosebita avuta in indeplinirea misiunilor incredintate pentru eliberarea cetatenilor romani rapiti in Irak, presedintele a conferit decoratii de razboi unor ofiteri ai SRI si SIE. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.