Antrenorul lui FC National, Cristiano Bergodi, a declarat ieri ca trebuie sa se gaseasca o solutie pentru rezolvarea problemei fundasului australian Michael Thwaite, care refuza sa isi prelungeasca intelegerea cu gruparea "bancara". "Cand am venit ac
Antrenorul lui FC National, Cristiano Bergodi, a declarat ieri ca trebuie sa se gaseasca o solutie pentru rezolvarea problemei fundasului australian Michael Thwaite, care refuza sa isi prelungeasca intelegerea cu gruparea "bancara". "Cand am venit acum doua luni, am gasit o situatie speciala. Thwaite este un jucator bun, important, un baiat bun, dar nu a mai jucat si imi pare rau, insa acestea sunt problemele clubului. Trebuie sa gasim o solutie de a rezolva aceasta situatie, care continua deja de prea mult timp", a spus Bergodi, care a mentionat ca nu stie care este situatia la club, in urma plecarii lui Ionut Savu, Catalin Lita, Hristu Chiacu si Elias Bazzi. "Nu am mai vorbit de cateva zile cu presedintele Iacov. Stiu cate ceva, dar voi vorbi cu el. Savu si Lita sunt jucatori buni, nu stiu daca alegerile le apartin, nici daca au facut bine, chiar daca Lita a jucat putin pentru ca a fost suspendat. Alegerile lor sunt personale", a completat Bergodi. Referitor la situatia mijlocasului Hristu Chiacu, care face obiectul disputei intre FC National si Dinamo, Bergodi a declarat ca nu stie prea bine acest subiect. "Presedintele stie lista mea de jucatori de care am nevoie, pe care ii voiam si pe cei de care, din diferite motive, nu aveam nevoie. Chiacu stiu ca a plecat, ca a fost o problema, dar nu pot spune mai multe pentru ca nu cunosc prea bine situatia", a spus antrenorul italian. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.