Michael Thwaite are sanse mari de a juca pentru Wisla Cracovia chiar din aceasta iarna. Fundasul australian, aflat in ultimele sase luni de contract cu FC National, a semnat o intelegere pe cinci sezoane cu gruparea poloneza, dar va putea juca pentru
Michael Thwaite are sanse mari de a juca pentru Wisla Cracovia chiar din aceasta iarna. Fundasul australian, aflat in ultimele sase luni de contract cu FC National, a semnat o intelegere pe cinci sezoane cu gruparea poloneza, dar va putea juca pentru lesi abia din sezonul urmator. "Conform legislatiei, Thwaite va fi jucatorul Wislei de la 1 iulie 2006. Wisla il vrea pe jucator de acum. Ca a zis Iacov ca il va trimite sa joace la Divizia C este o gluma", a spus Marcel Popescu, impresarul jucatorului. Constantin Iacov, presedintele lui FC National, a afirmat ca, desi Thwaite a semnat un contract cu gruparea poloneza, nu ii va da drumul acestuia decat dupa expirarea contractului. "Avem nevoie de el. Daca echipa mare nu a mai prins-o de sase luni, sigur o va prinde pe cea de Divizia C, pentru ca are valoare si vrem sa o promovam in esalonul secund", a declarat Iacov. In alta ordine de idei, Thwaite a ajuns joi seara la Cracovia si a declarat ca transferul in Polonia era vital pentru a-si asigura un loc in nationala Australiei. "Trebuie sa joc in cupele europene pentru a intra in vederile selectionerului Australiei, Guus Hiddink, iar cat am jucat in Romania nu am avut aceasta sansa. Trebuia sa fac acest pas in fata si sa semnez cu Wisla, care joaca mereu in competitiile intercluburi din Europa". Fundasul australian a mentionat ca unul dintre motivele pentru care a ales sa evolueze la Wisla este acela ca echipa este pregatita de Dan Petrescu. "L-am admirat in perioada in care juca la Chelsea, mai ales ca evolua pe acelasi post pe care joc si eu. De asemenea, este un antrenor foarte bun si sunt convins ca pot sa cresc in valoare avandu-l pe el ca profesor", a completat internationaul australian. Altfel, Popescu a negat ca John Wayne Srhoj se afla pe lista de achizitii a Wislei. "Pentru ca lucrurile sa devina cat de cat serioase, Wisla trebuie sa faca o oferta Nationalului. Dar pot sa va spun ca este vorba despre un alt jucator... Acum, vreti sa va spun si pe ce post joaca?", a precizat impresarul. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.