Electoratul din statul american Minnesota, care acum opt ani a ales un fost luptator profesionist in functia de guvernator, ar putea gasi pe buletinele de vot de anul acesta numele unui barbat care spune despre sine ca este vampir, relateaza Reuters.
Electoratul din statul american Minnesota, care acum opt ani a ales un fost luptator profesionist in functia de guvernator, ar putea gasi pe buletinele de vot de anul acesta numele unui barbat care spune despre sine ca este vampir, relateaza Reuters. "Politica este o afacere de taiat beregate", spune Jonathan "The Impaler" (Tepes) Sharkey (foto), care a declarat ca planuieste sa-si anunte candidatura pe biletele de intrare la Petrecerea vampirilor, vrajitoarelor si a paganilor, care a avut loc vineri. Ca si Jesse "The Body" Ventura, care a fost ales guvernator, candidand ca independent in 1998, Sharkey, in varsta de 41 de ani, este un fost luptator, desi acesta din urma si-a petrecut timpul luptand intr-un circuit obscur numit "The Unholiest of Kings: Tarantula". "Sunt un satanist care nu-l uraste pe Iisus. Il urasc doar pe Dumnezeu Tatal", a declarat acesta. Totusi, Sharkey sustine ca respecta toate religiile si ca daca va fi ales va afisa orice de la Cele zece porunci la ritualurile Wicca in birourile guvernamentale. Sharkey a mai promis ca ii va executa personal pe criminali si pe molestatorii de copii, prin tragere in teapa in fata cladirii guvernamentale. Sharkey a declarat pentru Minneapolis Star Tribune ca este un vampir "ca aceia pe care ii vedeti in filme si la TV". "Imi infig coltii in gatul donatorului meu si ii beau sangele", a sustinut acesta, precizand ca donatorul este sotia sa, Julie. Lista candidatilor pentru postul de guvernator al statului Minnesota nu s-a inchis inca. Se asteapta ca actualul detinator al functiei, republicanul Tim Pawlenty, sa isi incerce norocul pentru un nou mandat, in timp ce numele oponentului din tabara democrata nu a fost stabilit inca. Sharkey a planuit sa-si anunte candidatura pe 13 ianuarie, pentru ca aceasta este cifra sa norocoasa. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.