Steaua este foarte aproape de achizitionarea portarului grec Michalis Sifakis de la OFI Creta, conform cotidianului grec "Sportime". "Oficialii lui OFI Creta nu vad nici un obstacol in realizarea tranzactiei, insa nu a sosit inca o oferta concreta pe
Steaua este foarte aproape de achizitionarea portarului grec Michalis Sifakis de la OFI Creta, conform cotidianului grec "Sportime". "Oficialii lui OFI Creta nu vad nici un obstacol in realizarea tranzactiei, insa nu a sosit inca o oferta concreta pentru Sifakis. In cazul in care aceasta va veni, primul cuvant il va avea fotbalistul. Daca acesta vrea sa mearga in Romania, iar oferta este buna, cel mai probabil OFI isi va da acordul", a precizat jurnalul grec. Presa elena anuntase ca Steaua ar fi dispusa sa ofere lui OFI Creta 400.000 de euro, iar lui Sifakis un contract anual de 200.000-250.000 de euro. In alta ordine de idei, conform site-ului gruparii ros-albastre, jucatorii campioanei vor asista duminica la o partida din campionatul italian. "In functie de dorinta jucatorilor este posibil ca lotul sa mearga la Florenta sau in alt oras din apropiere pentru a urmari o partida in Serie A", scrie sursa citata. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.