Insotita de o intreaga suita, joi dimineata (12 ianuarie), MS Regina Sonia a Norvegiei si-a facut aparitia la Pavilionul National al Romaniei de la Targul International de Turism din Norvegia Reiseliv 2006 (Oslo, Lillestrom), organizat de Autoritatea
Insotita de o intreaga suita, joi dimineata (12 ianuarie), MS Regina Sonia a Norvegiei si-a facut aparitia la Pavilionul National al Romaniei de la Targul International de Turism din Norvegia Reiseliv 2006 (Oslo, Lillestrom), organizat de Autoritatea Nationala de Turism si Biroul National de Promovare si Informare Turistica Stockholm. De la reprezentantii Ambasadei tarii noastre la Oslo am aflat ca reginei i-a fost prezentata, de catre insarcinatul cu afaceri al ambasadei Anamaria Almasan, manastirea Voronet, apreciata drept "Capela Sixtina a Estului". Romania este a treia tara din lume, dupa Norvegia si Honduras, care a semnat, la 28 septembrie 2005, Carta National Geographic privind promovarea geoturismului. Alaiul a fost placut impresionat de prezenta unor reprezentanti ai ambasadei imbracati in costume populare traditionale din zona Argesului si a Oltului. Fiind pasionata de arta, Reginei Sonia i-au fost daruite doua albume; unul de arta romaneasca din secolul al XIX-lea si cel de-al doilea cu fotografii reprezentative pentru potentialul cultural si turistic al tarii noastre. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.