Prima editie a "Grand Prix Monica Iagar", reuniune atletica rezervata exclusiv sariturii in inaltime, se va desfasura in data de 5 februarie, in Sala Rapid, cu incepere de la ora 15. Competitia este inclusa in calendarul oficial al FR Atletism (care
Prima editie a "Grand Prix Monica Iagar", reuniune atletica rezervata exclusiv sariturii in inaltime, se va desfasura in data de 5 februarie, in Sala Rapid, cu incepere de la ora 15. Competitia este inclusa in calendarul oficial al FR Atletism (care a alocat 100.000 RON) si al Asociatiei Europene de Atletism). Cele mai importante nume pe plan mondial ale acestei probe vor participa la acest meeting indoor, iar dubla noastra campioana europeana isi va organiza astfel o retragere pe cinste. Sponsorul principal este Media Galaxy, iar pentru aceasta premiera in atletismul neaos Hotelul Phoenicia va suporta sejurul invitatilor, dar si un cocktail pentru 100 de persoane. Si ca spectacolul sa fie complet, printre oaspeti se vor numara Frankie Fredericks - cvadruplu medaliat cu argint la JO, Sfetka Kostandinova - lider olimpic, mondial si european, al carei record mondial inca nu a fost batut - 2,09 m si Alina Astafei, vicecampioana mondiala si fosta detinatoare a titlului european. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.