Domnule Lupescu, care au fost ratiunile vanzarii catre "Total Sport FM" a drepturilor de transmitere radio a meciurilor echipei nationale?
E foarte simplu. Contractul cu Radiodifuziunea Romana a expirat pe 31 decembrie 2005. Pana acum, nimeni n
Domnule Lupescu, care au fost ratiunile vanzarii catre "Total Sport FM" a drepturilor de transmitere radio a meciurilor echipei nationale?
E foarte simplu. Contractul cu Radiodifuziunea Romana a expirat pe 31 decembrie 2005. Pana acum, nimeni nu a venit sa discute vreo prelungire a acestuia, asa ca l-am sunat eu pe Stefan Alexiu si l-am invitat la o discutie. I-am spus ca doresc o crestere a valorii contractului, iar el mi-a zis ca nu se poate. Oferta Total Sport FM a fost superioara, asa ca am batut palma cu acest post.
Dar Total Sport FM are acoperire doar in Bucuresti, iar suporterii din tara nu ar mai avea posibilitatea sa asculte meciurile Nationalei.
Am primit garantii ca pana la primul joc al reprezentativei vor putea fi ascultati de oamenii din intreaga tara, asa ca acesta nu mai este un argument in favoarea celor de la Radio Romania. De altfel, din semnalele pe care le-am avut, postul public nu a vrut si nici nu a putut sa mai continue acest contract.
Organizarea unei licitatii publice nu ar fi putut aduce mai multi bani la FRF?
Nu cred, pentru ca singurele radiouri care dau o importanta mare sportului sunt cele doua, iar cum Radio Romania nu a incercat sa intre in competitie, am semnat cu Total Sport FM. Aceasta tranzactie a adus 60.000 de euro pe an la FRF, plus minute de publicitate pe care federatia le are le fiecare meci si pe care le va vinde pe alti bani. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.