Agentul lui Ioan Viorel Ganea, Gary Williams, a declarat ieri ca internationalul roman se va transfera de la Wolverhampton pana la sfarsitul lunii ianuarie, destinatia atacantului urmand a fi aleasa dintre Leeds United, Cardiff sau Coventry. "Cei de
Agentul lui Ioan Viorel Ganea, Gary Williams, a declarat ieri ca internationalul roman se va transfera de la Wolverhampton pana la sfarsitul lunii ianuarie, destinatia atacantului urmand a fi aleasa dintre Leeds United, Cardiff sau Coventry. "Cei de la Wolverhampton nu au dat semne ca ar dori o prelungire a contractului, care expira in iulie. Jucatorul si-a expirmat dorinta de a evolua in continuare in Anglia, deoarece familia lui s-a acomodat foarte bine aici", a declarat Williams. Agentul jucatorului a precizat ca au existat discutii si cu formatia pregatita de Anghel Iordanescu, Al Ittihad, neconcretizate insa. "S-au aratat interesati, insa discutiile nu au avansat", a precizat Williams. Iordanescu a spus ca l-a propus pe Ganea conducatorilor formatiei saudite. "Din pacate, nu s-a concretizat nimic. Aici perioada de transferari s-a incheiat, insa va mai fi una peste aproximativ doua luni, dar nu stiu ce va face Ganea in viitor", a declarat Iordanescu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.