Dupa mai multi ani, tenisul masculin romanesc are trei jucatori pe tabloul principal al primului turneu de Grand Slam din acest an, un al patrulea roman, Florin Mergea, ratand accesul din calificari, dupa ce a fost invins de germanul Lars Burgsmuller
Dupa mai multi ani, tenisul masculin romanesc are trei jucatori pe tabloul principal al primului turneu de Grand Slam din acest an, un al patrulea roman, Florin Mergea, ratand accesul din calificari, dupa ce a fost invins de germanul Lars Burgsmuller, cu 6-1, 6-3. Din pacate, reprezentantii nostri de pe tabloul principal de la simplu au avut parte de ghinion, ieri, la tragerea la sorti a meciurilor din faza inaugurala, Victor Hanescu, Razvan Sabau si Andrei Pavel urmand sa intalneasca numai favoriti. Astfel, conform site-ului oficial al competitiei de la Antipozi, Hanescu va juca in primul tur impotriva argentinianului Guillermo Coria (cap de serie nr 6), Sabau va evolua in compania argentinianului Gaston Gaudio (cap de serie nr. 8), iar Pavel se va intalni cu spaniolul Carlos Moya (cap de serie nr. 32). In alta ordine de idei, ieri, perechea Andrei Pavel/Rogier Wassen s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Auckland, dotat cu premii in valoare totala de 430.000 de dolari (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.