Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si-ar putea lansa, in curand, un cod care sa cuprinda toate deciziile importante emise pana acum de consiliu, precum si alte reglementari din domeniul audiovizualului. Initiativa apartine presedintelui CNA,
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si-ar putea lansa, in curand, un cod care sa cuprinda toate deciziile importante emise pana acum de consiliu, precum si alte reglementari din domeniul audiovizualului. Initiativa apartine presedintelui CNA, Ralu Filip, care a spus ca ar vrea sa aiba si Consiliul National al Audiovizualului un cod precum cel al Ofcom-ului (autoritatea de reglementare in domeniul audiovizualului din Marea Britanie).
Ralu Filip a spus ca acest cod s-ar putea referi doar la continutul programelor audiovizuale, nu si la elementele de ordin tehnic, cum ar fi procedurile de avizare sau de licentiere a posturilor.
De asemenea, membrii CNA au propus ca acest cod sa fie tiparit si apoi distribuit tuturor posturilor de radio si televiziune, pentru ca acestea sa cunoasca legislatia in vigoare. Consiliul a decis sa reia discutiile pe aceasta tema intr-o intalnire ce va avea loc pe 23 ianuarie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.