Proprietarul masinii urmarite de cei doi agenti de Politie, care au fost raniti, joi dimineata, cand autoturismul lor a lovit un autocar, este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat si fara permis de conducere, el nefiind la
Proprietarul masinii urmarite de cei doi agenti de Politie, care au fost raniti, joi dimineata, cand autoturismul lor a lovit un autocar, este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat si fara permis de conducere, el nefiind la prima fapta de acest gen. Potrivit Politiei Capitalei, Craisor M., de 25 de ani, are la activ patru condamnari, dintre care doua pentru conducere fara permis. De asemenea, oamenii legii au inceput urmarirea penala si importiva tatalui acestuia, Constantin M., care este acuzat de fals in declaratii. Barbatul le-a declarat anchetatorilor ca, in ziua in care Mercedesul a fost urmarit de politisti, la volanul masinii se afla el, si nu fiul sau.
Opt focuri de arma
Craisor M. este cautat in continuare de politisti, dupa ce a reusit sa fuga, din locuinta sa din comuna ilfoveana Afumati, chiar in momentul in care un echipaj de Politie intra in curtea sa. Joi, in jurul orei 4.50, un echipaj al Brigazii Politiei Rutiere - aflat pe Calea Dorobantilor - a facut semn sa opreasca persoanei de la volanul unui autoturism Mercedes care avea placute cu numere de inmatriculare expirate. Acesta si-a continuat insa drumul, cu viteza mare catre Piata Aviatorilor, iar agentii de politie rutiera au pornit in urmarirea sa. Echipajul de Politie a solicitat, prin Dispeceratul Brigazii de Politie Rutiera, sprijin pentru oprirea autoturismului urmarit, fiind realizat un filtru la intersectia soselei Colentina cu strada Doamna Ghica. Soferul masinii a reusit sa treaca insa de filtru si nu a oprit, cu toate ca unul dintre agentii de la circulatie a tras opt focuri de arma in directia sa. Urmarirea a continuat pe mai multe strazi din Bucuresti, iar in momentul in care a ajuns pe soseaua Voluntari, Dacia Solenza in care se afla echipajul Politiei Rutiere a derapat si a lovit in plin un autocar, care circula in acelasi sens.
In urma impactului, cei doi politisti aflati in autoturism - agentul Constantin Toader si agentul principal Mihail Marcu - au fost raniti, pentru scoaterea lor din masina fiind necesara interventia unui echipaj de la descarcerare. Politistii au fost transportati la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, fiind internati la Sectia de ortopedie a unitatii sanitare. Agentul Constantin Toader a fost internat cu diagnosticul fractura de femur, traumatism cranio-cerebral minor si cu alte contuzii la membre. Agentul principal Mihai Marcu a suferit un traumatism toracic cu fractura de stern si fracturi costale si de bazin. Putin timp mai tarziu, autoturismul Mercedes a fost gasit de politisti abandonat la locuinta lui Craisor M., din comuna Afumati. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.