Antrenorul spaniol Esteban Vigo si secundul sau, Urbano Ortega, au condus ieri primul antrenament la Dinamo, echipa a carei conducere tehnica au preluat-o la sfarsitul anului trecut.La sedinta de pregatire, care a durat doua ore, au participat 27 de
Antrenorul spaniol Esteban Vigo si secundul sau, Urbano Ortega, au condus ieri primul antrenament la Dinamo, echipa a carei conducere tehnica au preluat-o la sfarsitul anului trecut.La sedinta de pregatire, care a durat doua ore, au participat 27 de jucatori, antrenamentul fiind axat pe posesia balonului. Singurul absent a fost Hristu Chiacu, a carui situatie contractuala nu a fost rezolvata intre Dinamo si FC National. "Am descoperit ca exista o buna dispozitie pentru munca, iar echipa se prezinta destul de bine", a afirmat Vigo. La antrenament a participat si mijlocasul Mihaita Plesan, care a semnat apoi cu "Poli" Timisoara. "Am pierdut primul jucator. Nu este vorba ca nu mi l-as fi dorit la echipa, dar este un jucator pentru care clubul a primit bani. Am discutat si s-a luat decizia de a-l transfera si trebuie sa ne gandim ca avem alti jucatori ce-l pot inlocui. Nu mai este altceva de discutat. Nu sunt suparat", a mentionat Vigo, care a subliniat ca deocamdata nu stie cu cine il va inlocui pe Plesan. Vigo a precizat ca Fl. Petre se afla la Dinamo pentru ca este un jucator important. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.