Dupa C. Ex. al FRG, adversarul presedintelui Adrian Stoica la alegerile de anul trecut, Marius Urzica, ales membru in noul comitet, a spus ca nu intelege de ce nu are loc in conducerea tehnica a lotului olimpic masculin, precizand ca traverseaza o pe
Dupa C. Ex. al FRG, adversarul presedintelui Adrian Stoica la alegerile de anul trecut, Marius Urzica, ales membru in noul comitet, a spus ca nu intelege de ce nu are loc in conducerea tehnica a lotului olimpic masculin, precizand ca traverseaza o perioada confuza, in care ia in considerare si varianta de a pleca din tara. Numirea fostului sau coleg de echipa, Ioan Suciu, in functia de director tehnic al lotului olimpic masculin l-a surprins: "Nu am nimic cu Nelutu, sa nu se interpreteze gresit. Dar daca mi s-ar fi propus la aceasta sedinta functia de director tehnic al lotului masculin, as fi renuntat cu mare drag la cea de membru in Comitetul Executiv." Adrian Stoica a declarat ca are un as in maneca pentru singurul nostru campion olimpic, dar Urzica, retras din activitatea competitionala dupa Mondialele de la Melbourne, a replicat: "Sunt curios despre ce poate fi vorba. Eu nu stiu nimic despre aceste planuri. Mi-am dorit din tot sufletul sa lucrez la lotul masculin si cred ca daca federatia ar dori sa ma ajute ar putea sa ma includa in staff-ul tehnic. La baieti sunt patru antrenori, in timp ce la lotul feminin, vreo sase. Sunt confuz si nu inteleg de ce nu am loc acolo unde ma pricep cel mai bine". Urzica a adaugat ca ar accepta sa lucreze cu antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang la Academia de Gimnastica pe care COSR intentioneaza s-o infiinteze la Izvorani, desi, in opinia sa, varianta constituirii unei astfel de institutii nu i se pare benefica pentru Romania. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.