Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei a obtinut, miercuri seara, cea de-a treia victorie din grupa a IV-a de calificare in play-off-ul Campionatului Mondial din 2007, elevii antrenorilor Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu reusind sa se impun
Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei a obtinut, miercuri seara, cea de-a treia victorie din grupa a IV-a de calificare in play-off-ul Campionatului Mondial din 2007, elevii antrenorilor Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu reusind sa se impuna, in deplasare, in fief-ul selectionatei Letoniei, cu scorul de 34-32 (13-16). Interesant de remarcat faptul ca tricolorii au obtinut victoria in ultimele minute ale disputei de la Riga, cei mai pragmatici jucatori din lotul nostru dovedindu-se a fi Florin Nicolae (11), Ionut Georgescu (8), Eremia Paraianu si Rares Jurca (cate 4). In urma acestui succes extrem de important, realizat impotriva principalei contracandidate la calificare, Romania si-a consolidat pozitia de lider in grupa a IV-a, acumuland 6 puncte din tot atatea posibile, fapt care ne-a apropiat si mai mult de vizele pentru barajul CM 2007, faza in care va accede doar prima clasata. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.