Arnold Scwarzenegger, ranit, duminica, intr-un accident de motocicleta pe care o conducea fara sa detina permis pentru aceasta categorie, nu va fi urmarit in Justitie, au anuntat autoritatile din Los Angeles, informeaza AFP, citata de Mediafax. Polit
Arnold Scwarzenegger, ranit, duminica, intr-un accident de motocicleta pe care o conducea fara sa detina permis pentru aceasta categorie, nu va fi urmarit in Justitie, au anuntat autoritatile din Los Angeles, informeaza AFP, citata de Mediafax. Politia din Los Angeles (LAPD) "nu intocmeste dosar unei persoane, daca un politist nu a asistat la comiterea unei infractiuni de catre aceasta persoana", a declarat un reprezentant al LAPD, Jason Lee. De cealalta parte, Frank Mateljan, de la biroul procurorului orasului Los Angeles, a indicat ca Parchetul a studiat raportul Politiei asupra accidentului si l-a retrimis Politiei, estimand ca "este de competenta lor sa decida intocmirea unui dosar".
Atunci cand a avut loc accidentul, motocicleta lui Arnold avea atas. Parerile specialistilor sunt contradictorii in privinta acestui fapt: o motocicleta cu atas mai face parte din categoria "motociclete"?. Permisul lui Schwarzenegger nu este valabil pentru un vehicul pe doua roti, dar autoritatile estimeaza ca guvernatorul nu a incalcat legea pentru ca automobilistii pot conduce o motocicleta cu atas in California, fara a necesita un permis special.
Fostul actor, care circula cu o viteza de circa 30 de kilometri la ora, cu fiul sau, Patrick, aflat in atasul motocicletei Harley-Davidson, s-a ciocnit cu o masina, duminica, in apropierea casei guvernatorului. Amandoi au fost spitalizati, "Guvernatorul" avand nevoie de 15 copci pentru o buza sparta. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.