La Vaslui se anunta din nou transferuri numeroase.
Este adevarat ca purtam discutii cu mai multi jucatori pentru a veni aici, insa, deocamdata, nu am finalizat nici un transfer. Totusi, suntem foarte aproape de a semna un contract cu Dejan Mitr
La Vaslui se anunta din nou transferuri numeroase.
Este adevarat ca purtam discutii cu mai multi jucatori pentru a veni aici, insa, deocamdata, nu am finalizat nici un transfer. Totusi, suntem foarte aproape de a semna un contract cu Dejan Mitrovic, un jucator care a evoluat in prima liga belgiana la Westerlo, si cu inca un mijlocas strain. Nu este vorba despre Slavisa Mitrovic, asa cum s-a scris in presa. Este important sa avem discutii foarte clare cu ei inainte de a semna. Nu trebuie sa facem aceleasi greseli ca in trecut. Cat il priveste pe Mihalcea, el ne-a cerut timp de gandire o saptamana pentru a-si rezolva problemele din Coreea de Sud si apoi ne va da un raspuns.
Care sunt greselile facute in tur fata de jucatorii adusi?
Trebuie sa le explicam foarte exact ce e aici. Unii dintre cei care au venit in trecut ne-au reprosat ca nu e cinematograf la Vaslui. Pana la urma, ce sa facem, o sa construim un cinematograf aici ca sa facem jucatorii fericiti! Aceeasi greseala am facut-o si eu cand am plecat pentru bani de la Standard Liege la St. Truidense. Dupa trei luni nu stiam cum sa fug mai repede.
Tratati cu Zyiati si cu Trica?
Suntem in discutii cu ambii jucatori insa, in mod sigur, nu ii vom lua pe amandoi. V-am spus ca trebuie sa le explicam exact la ce sa se astepte, iar ei trebuie sa vina aici mai putin pentru a incasa bani, ci pentru a face performanta si pentru a ajuta echipa.
Care sunt principalele posturi deficitare?
In primul rand avem nevoie de un portar, deoarece in momentul de fata este doar Haisan. Ne trebuie cineva cu experienta pentru ca Haisan a jucat inainte doar in Divizia B, la Medgidia. Chiar daca a gafat, eu nu am ce sa-i reprosez, pentru ca nu are experienta necesara. El poate creste. Apoi ne trebuie un fundas central si aici suntem in discutii tot cu un fundas belgian de 30 de ani, care a jucat la St. Truidense si Westerlo. Asta pe langa numele pe care le-am amintit deja.
Care mai este situatia lui Claudiu Raducanu?
El nu mai intra in vederile mele si trebuie sa se prezinte la FCM Husi, satelitul nostru. Raducanu a primit 125.000 de dolari si a marcat doua goluri, din care unul a fost din penalty. Desi el m-a atacat, eu nu i-am spus niciodata ca e prost sau handicapat. Mie mi se pare inacceptabil ca un jucator care a primt atatia bani sa inscrie atat de putin. Daca avea valoare confirma afara insa stim cu totii ce s-a intamplat.
De ce credeti ca jucatorii cu nume au facut scandal legat de banii incasati la Vaslui?
Probabil impresarii nu le-au explicat jucatorilor clauzele din contract. Atat in cazul lui Falemi, cat si in cazul lui Sabin Ilie. Ultimul a luat 40.000 de dolari la semnatura, iar apoi a facut scandal. Eu am vorbit cu ei in toamna, le-am explicat, dar eu trag acum ponoasele pentru ca domnul Porumboiu mie mi-a blocat contractul, nu lor.
Veti reusi salvarea de la retrogradare?
Eu sunt convins ca ne vom salva. Evolutiile din ultima parte a campionatului ne dau sperante. In tur au fost si niste arbitraje care ne-au privat de rezultate bune, insa acum cred ca nu vor mai fi probleme.
In cazul in care FC Vaslui va retrograda, care credeti ca este responsabilitatea dumneavoastra?
Am spus in trecut ca este 85%, insa acum responsabilitatea mea este totala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.