Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Aurelian Pavelescu, a incalcat statutul partidului in momentul in care a initiat negocieri cu PNG, grupare coordonata de patronul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a declarat ieri purtatoru
Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Aurelian Pavelescu, a incalcat statutul partidului in momentul in care a initiat negocieri cu PNG, grupare coordonata de patronul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a declarat ieri purtatorul de cuvant al PIN, Lavinia Sandru. Ea a explicat ca, in cursul saptamanii viitoare, Consiliul liderilor PIN va lua in discutie maniera de sanctionare a vicepresedintelui. De asemenea, a continuat Sandru, Consiliul va lua in calcul si posibilitatea ca Aurelian Pavelescu sa fie exclus din structurile PIN. "Aurelian Pavelescu a incalcat statutul PIN cand s-a dus sa negocieze cu Gigi Becali. Potrivit statutului, singurul care poate demara astfel de negocieri este presedintele Cozmin Gusa", a precizat Sandru. Ea a mentionat ca PIN nu este interesat de nici o fuziune sau colaborare politica, cu atat mai putin cu gruparea lui Becali. "Este de necontestat faptul ca Gigi Becali este simpatic si are succes in sport si afaceri. Este de-a dreptul hilar insa sa discuti politica cu Becali", a spus ea apreciind ca gestul lui Pavelescu "nu a fost deloc frumos". Pe de alta parte, surse confidentiale au informat ca liderii PIN sunt deranjati ca Pavelescu "isi negociaza pe bani buni apropierea de Becali, si aceasta in numele PIN". "Aurelian Pavelescu este un veleitar, un traseist politic care isi urmareste propriile interese. A fost in PNL, apoi in Noua Dreapta, apoi in PD. Acum nu a gasit alt partener de discutii savante decat in persoana lui Gigi Becali", ne-au declarat aceleasi surse.
"Razboinicul luminii" confirma
Contactat telefonic, Becali a marturisit cu mandrie ca negociaza cu Pavelescu constituirea unui pol crestin-democrat. Mai mult chiar, el s-a batut cu pumnul in piept ca acest pol politic se va inregistra sub denumirea de PNTCD. Latifundiarul din Pipera si-a manifestat insa uimirea cand a aflat ca nu poate utiliza aceasta titulatura deoarece ea apartine inca crestin-democratilor coordonati de Gheorghe Ciuhandu, presedintele PPCD. "A, nu mai folosesc PNTCD. Daca si-au schimbat numele sunt niste tradatori", a tunat uimit Becali care a povestit pe larg cum va relansa el, prin propriile forte, crestin-democratia in Romania.
La randul lui, vicepresedintele PPCD Mihai Marinescu a exclus orice negociere cu Becali si a afirmat ca liderii partidului se gandesc serios sa revina la titulatura de PNTCD. "La noi nu este sat fara caini. Avem istorie si blazon. Daca il primim pe Becali, pe cine ar trebui sa il mai luam in serios, pe Vadim?", a intrebat retoric Marinescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.