Actrita Julia Roberts isi va marca revenirea pe marile ecrane intr-un film in care va juca alaturi de Tom Hanks, castigator a doua premii Oscar, relateaza site-ul imdb.com. Vedeta din "Pretty Woman" a luat o pauza dupa ce a devenit mama in 2004, dar
Actrita Julia Roberts isi va marca revenirea pe marile ecrane intr-un film in care va juca alaturi de Tom Hanks, castigator a doua premii Oscar, relateaza site-ul imdb.com. Vedeta din "Pretty Woman" a luat o pauza dupa ce a devenit mama in 2004, dar acum a fost atrasa din nou pe platourile de filmare de regizorul filmului "Close", Mike Nichols. Acum, Roberts negociaza rolul socialistei texane Joanne Herring, in ecranizarea vietii congresmanului american Charlie Wilson, care a luptat pentru finantarea rebelilor afgani in lupta lor impotriva rusilor. Rolul din "Charlie Wilson's War", bazat pe cartea omonima a lui George Crile, va fi prima aparitie pe marile ecrane a Juliei Roberts de la lansarea filmului "Ocean's Twelve". Actrita mai este in negocieri si pentru o aparitie in "Ocean's 13". (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.