Echipa feminina de volei Rapid-AIBO si-a anulat in mare masura speranta de a se califica in Final Four-ul Cupei CEV, dupa ce a fost invinsa fara drept de apel in fief-ul valoroasei grupari italiene Scavolini Pesaro, cu scorul de 3-0 (15, 12, 15), la
Echipa feminina de volei Rapid-AIBO si-a anulat in mare masura speranta de a se califica in Final Four-ul Cupei CEV, dupa ce a fost invinsa fara drept de apel in fief-ul valoroasei grupari italiene Scavolini Pesaro, cu scorul de 3-0 (15, 12, 15), la capatul a 57 de minute de joc efectiv. Plecate in Peninsula fara prea mari sanse de a obtine un rezultat notabil in "PalaDionigi" din Pesaro, mai ales ca gazdele veneau dupa o victorie istorica in fata eternei rivale din Bergamo, elevele antrenorului Costinel Stan au cedat, insa, mult prea usor in fata tavalugului impus de un sextet multinational, format din jucatoare provenite din SUA, Franta, Brazilia, Ucraina si Italia. De altfel, conform datelor oficiale, doar bulgaroaica Bozhilova (n.n. - a realizat noua puncte) a corespuns asteptarilor, fiind secondata in prea putine randuri de Carstoiu si Sekulovic (cate cinci puncte), in vreme ce din tabara adversa s-au remarcat, dupa cum era de asteptat, cea mai valoroasa jucatoare din lume, brazilianca Tavares (18), precum si italiencele Rinieri (12) si Guiggi (14). Saptamana viitoare, singura echipa autohtona prezenta in sferturile de finala a cupelor europene isi va incheia aventura continentala, giulestencele urmand sa primeasca replica galonatei formatii italiene, miercuri, de la ora 17. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.