Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu (38 de ani), a declarat ieri, la vizita medicala pe care echipa clujeana a efectuat-o la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, ca se simte foarte bine si ca doreste sa mai evoluez
Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu (38 de ani), a declarat ieri, la vizita medicala pe care echipa clujeana a efectuat-o la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, ca se simte foarte bine si ca doreste sa mai evolueze ca fotbalist pentru inca 2-3 ani. "Nu mai tin minte a cata vizita medicala din cariera este aceasta, insa ma simt foarte bine si sper ca si pe viitor sa ma simt la fel de bine, ca sa mai pot evolua inca 2-3 ani atat la echipa mea de club, cat si la cea nationala, daca va fi nevoie de serviciile mele", a declarat Dorinel Munteanu, care a incheiat primul toate probele medicale la care a fost supus si a fost felicitat de doctorii de la INMS pentru starea fizica foarte buna. Dorinel a mai spus ca doreste sa dea din energia sa jucatorilor de la CFR. "Sper sa pot imprima fotbalistilor modelul meu de viata si sa le dau din energia mea, pentru ca ne asteapta un retur foarte greu. Nu pot sa spun ca ne batem cu echipele din Bucuresti, insa, cu siguranta, le-am pus si sper sa le mai punem probleme", a precizat Munteanu. Internationalul roman este de parere ca "Poli" Timisoara este campioana transferurilor. "Timisoara este la moda acum pentru ca s-a investit foarte mult acolo. Deocamdata, este campioana transferurilor, dar sa nu se uite ca suntem la egalitate de puncte cu ei", a declarat antrenorul-jucator de la CFR Cluj. Dorinel Munteanu considera ca salariile jucatorilor din Divizia A vor creste. "Asa ar fi normal, cu trecerea timpului, ca salariile din fotbalul romanesc sa creasca. Steaua a dat un exemplu in acest sens, prin marirea contractelor. Este bine ca patronul gandeste asa, insa Steaua viseaza deocamdata la finala Cupei UEFA. Mai e mult pana acolo", a conchis Munteanu. Atacantul Cosmin Tilinca spune ca este invidios pe jucatorii de la Steaua, carora le-au fost marite contractele. "Exista putina invidie, este normal sa fie asa. Totusi, Steaua are un nume, are obiective indraznete in Europa. Noi trebuie sa jucam fotbal intai si apoi sa cerem contracte mai mari", a declarat Tilinca. Fundasul Vasile Jula este convins ca CFR Cluj se poate bate pentru un loc in editia viitoare a Cupei UEFA. "Putem sa ne batem pentru un loc de Cupa UEFA. La Timisoara s-a investit enorm, dar le trebuie timp pentru a crea o echipa competitiva", a precizat Jula. Lotul lui CFR Cluj a incheiat vizita medicala cu intarziere deoarece, la sectia de cardiologie, clujenii au fost trimisi de la un cabinet la altul, lucru care i-a iritat vizibil pe jucatori. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.