Clubul Roman de Presa este alaturi de Petre Mihai Bacanu in groaznica incercare prin care trece: disparitia fiului sau, rapus de o boala necrutatoare, se arata intr-un comunicat remis ieri, de Consiliul de Onoare al CRP. "Nici un cuvant nu poate alin
Clubul Roman de Presa este alaturi de Petre Mihai Bacanu in groaznica incercare prin care trece: disparitia fiului sau, rapus de o boala necrutatoare, se arata intr-un comunicat remis ieri, de Consiliul de Onoare al CRP. "Nici un cuvant nu poate alina o asemenea durere. Ii dorim domnului Petre Mihai Bacanu puterea de a indura", mai spun reprezentantii CRP. Jurnalistul Petre Mihai Bacanu, director fondator al ziarului "Romania libera", si-a pierdut marti fiul, Radu Mihai Bacanu, care a decedat in Statele Unite ale Americii, la varsta de 34 de ani. Aceasta a fost ultimul episod dintr-o serie de tragedii care au lovit, in ultimii ani, familia ziaristului. Pe 30 octombrie 1999, Bacanu si-a pierdut sotia, care suferea de o boala de inima. Cu aproximativ doua luni in urma, a decedat si sora directorului ziarului "Romania Libera", iar zilele trecute, fiul. Radu Mihai Bacanu, stabilit de mai multa vreme in SUA, fusese diagnosticat cu leucemie in urma cu un an si jumatate, la doar 33 de ani. In ciuda eforturilor medicilor, nici un tratament nu a reusit sa opreasca evolutia bolii. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.