Adrian Mutu (foto) a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Juventus Torino, a castigat-o marti seara, pe teren propriu, scor 4-1 (3-0) cu Fiorentina, in mansa secunda a optimilor de finala ale Cupei Italiei. Mutu, care a fost integralist si a e
Adrian Mutu (foto) a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Juventus Torino, a castigat-o marti seara, pe teren propriu, scor 4-1 (3-0) cu Fiorentina, in mansa secunda a optimilor de finala ale Cupei Italiei. Mutu, care a fost integralist si a evoluat ca mijlocas dreapta, a inscris golul de 3-0, in minutul 21, printr-o reluare de la marginea careului mic, dupa o minge respinsa de portarul advers. Celelalte trei goluri ale invingatorilor au fost marcate de Del Piero (9, 17, 57p), in timp ce pentru oaspeti a inscris Bojinov (64). Juventus a obtinut calificarea in sferturile de finala ale competitiei, scorul din prima mansa fiind 2-2 (Mutu a marcat si atunci un gol). "Briliantul" a reusit astfel al 8-lea gol pentru Juventus (cinci in campionat, doua in cupa si unul in Liga Campionilor). Altfel, prin "tripla" cu Fiorentina, Alessandro Del Piero a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Juventus, cu 185 de reusite, depasindu-l pe Giampiero Boniperti (182). Del Piero, in varsta de 31 de ani, a intrat in istoria clubului inca din minutul 9, cand a marcat golul cu nr. 183 dintr-o pasa a lui Mutu. Dupa 8 minute, Del Piero a marcat al doilea gol din lovitura libera, iar in minutul 57 a inscris din penalty.
Codrea, remarcat la Palermo
Paul Codrea a marcat si el un gol pentru US Palermo, tot in mansa a doua a "optimilor", in meciul de acasa cu AS Bari, scor 5-4. Codrea a fost titular, a primit un cartonas galben in minutul 37, a marcat in minutul 60, din lovitura libera, golul de 3-2, si a iesit accidentat in minutul 72 (n-a mai fost inlocuit, deoarece Palermo efectuase toate cele trei schimbari). Codrea a fost considerat de presa italiana unul dintre cei mai buni jucatori al lui Palermo, echipa calificata pentru sferturile de finala (a fost 0-0 in tur) ale Cupei Italiei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.