Componentul echipei masculine de baschet Poli Mobitelco Cluj, americanul LeVar Seals, a fost agresat in urma cu cateva zile intr-un club din oras de cativa homosexuali, incidentul fiind aplanat destul de repede de un echipaj de Politie, informeaza Me
Componentul echipei masculine de baschet Poli Mobitelco Cluj, americanul LeVar Seals, a fost agresat in urma cu cateva zile intr-un club din oras de cativa homosexuali, incidentul fiind aplanat destul de repede de un echipaj de Politie, informeaza Mediafax. Impresarul fundasului american, Simona Birtas, a declarat ca Seals a fost abordat de un grup de homosexuali, fiind lovit cu brutalitate dupa ce le-a refuzat avansurile. "Mi-a spus ca l-au chemat afara din club, unde l-au lovit de cateva ori cu pumnul. A fost chemata Politia, care a aplanat incidentul, dar asta nu scuza faptul ca a doua zi Seals nu s-a prezentat la primul antrenament", a mai spus reprezentanta agentiei americane NET. Pe de alta parte, managerul echipei clujene, Mircea Cristescu, spune ca americanul va fi penalizat deoarece nu s-a prezentat la antrenamente. "Din cate stiu, a fost la un bar deoarece nu putea dormi. Abia venise din SUA, iar diferenta de fus orar l-a dat peste cap cu somnul. Dar de aici si pana la a nu se prezenta a doua zi la primul antrenament, dupa ce a fost implicat si in acel incident, e cale lunga. Va fi penalizat financiar", a declarat Cristescu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.