Noua antrenoare a reprezentativei feminine de handbal a Serbiei&Muntenegru, Anja Andersen, l-a criticat in termeni foarte duri pe antrenorul tricolorelor, Gheorghe Tadici (foto), pentru ca nu a inclus-o in lotul pentru Mondiale si pe Carmen Amari
Noua antrenoare a reprezentativei feminine de handbal a Serbiei&Muntenegru, Anja Andersen, l-a criticat in termeni foarte duri pe antrenorul tricolorelor, Gheorghe Tadici (foto), pentru ca nu a inclus-o in lotul pentru Mondiale si pe Carmen Amariei-Lungu, eleva sa de la campioana Europei, gruparea daneza Slagelse. Indignata, antrenoarea care a preluat recent si bagheta viitoarei adversare a Romaniei din play-off-ul Euro 2006 considera ca interul tricolor este printre cele mai bune trei jucatoare din lume. "Am vazut un antrenor care nu a facut nici o miscare tactica in finala cu Rusia. Jucatoarele sunt fiinte umane, nu masini! Nu-mi place cum a tratat-o pe cea mai buna jucatoare a mea, Carmen Lungu, care este intre primele trei jucatoare din lume. Sunt sigura ca daca ea ar fi jucat la CM, Romania ar fi castigat medaliile de aur. Trebuie sa fii foarte prost daca nu folosesti o astfel de jucatoare", a afirmat Andresen intr-un interviu la TVR 1. "Daca as avea o asemenea jucatoare si nu as juca cu ea atunci ceva ar fi in neregula cu mine. Cred ca aveti un antrenor foarte prost! Aveti foarte multe jucatoare bune si nu inteleg de ce ati fost asa de fericiti ca ati pierdut aurul", a mai spus Andersen. In replica, Gheorghe Tadici a afirmat ca daca interul de la Slagelse ar fi jucat in Rusia, Romania risca sa nu depaseasca faza grupelor. "Zice ca daca era Amariei luam aurul? La fel pot sa zic si eu ca daca era ea nu ieseam din grupa! Poate nu stie, dar in ultimii ani, cu Carmen in echipa nu am saltat de locul sapte. Andersen are tupeu, pentru ca a ajuns mare cu 12 mercenare in echipa, dar la nivel de nationale nu are argumente. Iar acum ne bucuram ca asa vrem noi si o sa ne bucuram de cate ori o sa luam o medalie. Sa faca strategia Serbiei si sa ne lase cu sfaturile, ca nu suntem handicapati", a raspuns Tadici. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.