Actrita Hillary Swank si sotul ei, Chad Lowe, s-au separat dupa opt ani de casnicie, informeaza site-ul imdb.com. Anuntul a fost facut de managerul artistei, Troy Nankin, care a precizat ca mai sunt sanse ca cei doi sa se impace, nefiind inca vorba i
Actrita Hillary Swank si sotul ei, Chad Lowe, s-au separat dupa opt ani de casnicie, informeaza site-ul imdb.com. Anuntul a fost facut de managerul artistei, Troy Nankin, care a precizat ca mai sunt sanse ca cei doi sa se impace, nefiind inca vorba inca de divort. Nici una dintre parti nu a depus inca actele pentru separarea legala. "Hillary si Chad au decis sa se separe, dar sunt increzatori ca vor putea trece peste aceste momente dificile", a mai declarat managerul actritei. Swank si Lowe s-au casatorit in 1997, dupa o idila furtunoasa. Cei doi s-au intalnit pe platourile de filmare ale filmului "Quiet Days in Hollywood". Hillary Swank este castigatoarea a doua premii Oscar pentru rolurile principale din "Boys Don't Cry" si "Million Dollar Baby", ultimul castigat anul trecut. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.