Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei va intalni, azi, de la ora 18.30, la Riga, selectionata similara a Letoniei, intr-un meci contand pentru etapa a III-a din grupa a VI-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2007. Dupa victori
Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei va intalni, azi, de la ora 18.30, la Riga, selectionata similara a Letoniei, intr-un meci contand pentru etapa a III-a din grupa a VI-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2007. Dupa victoriile din dubla cu Luxemburg, tricolorii au plecat optimisti, ieri, spre Riga, fiind convinsi ca un rezultat favorabil le-ar spori sansele de calificare la meciul de baraj pentru turneul final. De altfel, directorul tehnic al tricolorilor, Gheorghe Goran, considera ca in deplasarea de la Riga echipa pregatita de Lucian Rasnita are nevoie sa obtina macar un rezultat de egalitate pentru a-si pastra prima pozitie in clasament. "Toate meciurile sunt dificile, dar avem nevoie neaparat de rezultate pozitive in deplasare. Jucam prima partida afara, cu Letonia, care nu este deloc o echipa de neglijat. Joaca acelasi handbal al scolii ruse. Va conta mult felul in care vom aborda meciul, pentru ca nu se pune problema de valoare, ci de cat de mult iti doresti victoria. Daca ne va ajuta si poarta, apararea ar putea decide meciul", a punctat Goran. Reamintim ca Romania a acumulat patru puncte dupa primele doua meciuri, in vreme ce Letonia si Lituania au cate doua puncte, dupa ce si-au impartit victoriile, gazdele castigand la Kaunas, cu 28-27, iar la Riga, cu 28-24. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.